Innovatie pitches

Lees hieronder een samenvatting van de pitches die 22 september gegeven zijn.

Hey you! Wij zijn seepeople. Wij geloven dat iedereen kan en wil bijdragen aan een betere wereld, en dat bedrijven hier een cruciale rol in kunnen spelen. Maar we zien óók dat goede intenties vaak verloren gaan in van bovenaf opgelegde MVO structuren.

Daarom hebben wij samen met verschillende onderzoekbureaus de Do-Good Profiler ontwikkeld. Een scan die inzichtelijk maakt wat mensen drijft als het gaat om bijdragen aan de wereld, maar ook hoe ze willen bijdragen en wat voor rol ze willen dat het bedrijf daarin speelt.

Vanuit die inzichten kun je met onze partners verder om ze te implementeren in jouw bedrijf, afhankelijk van wat er nodig is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat inclusie op de werkvloer hoog op de agenda staat, of duurzame energieprojecten opzetten in het buitenland. Of misschien willen werknemers per jaar een dag vrij om te gaan klussen in azc’s. Of juist een bepaald percentage van hun uren inzetten om hun expertise te doneren.

Door middel van onze aanpak ontwikkel je een MVO beleid wat aansluit bij het DNA van je bedrijf, omdat het wordt ontworpen en gedragen door de mensen zelf. En dat zie je weer terug in je impact – een win-win-win dus!

Benieuwd naar meer? Bekijk het op https://seepeople.today/

Wat gaan uw medewerkers doen tot aan hun pensioen?

Om antwoord te geven op deze vraag ontwikkelde Optios een digitale loopbaancheck in de vorm van een unieke en toegankelijke game: ‘De Tijdmachine’. Geen saaie vragenlijst, maar een leuk spel waar medewerkers meer over zichzelf, het werk en hun toekomst te weten komen.

Voor u als werkgever is het belangrijk om medewerkers te stimuleren om na te denken over het verloop van de loopbaan. De pensioengerechtigde leeftijd wordt steeds hoger en tegen die tijd is het lastiger voor ouder wordende medewerkers om de overstap te maken wanneer ze het werk niet meer kunnen uitvoeren en uitvallen. In het belang van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers moet aandacht en groei voor ontwikkeling gestimuleerd worden.

Gemakkelijk te spelen via mobiel en pc en is de eerste stap gezet om regie te nemen over zijn/haar eigen loopbaan.

Op basis van de uitkomsten adviseren wij u als werkgever over het duurzaam inzetbaarheidsbeleid, loopbaanbeleid en/of ouderenbeleid. Met de persoonlijke uitkomst is voor de medewerker de eerste stap gezet: hoe neem je regie over je eigen loopbaan.

Wilt u meer weten over de digitale loopbaancheck van Optios? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

The Upgrade Society brengt professionals bij elkaar om samen in de meest optimale teamvorm aan organisatie én persoonlijke doelstellingen te werken. Organisaties die innovatie, diversiteit en inclusie belangrijk vinden binnen teams, hebben met de technologie van The Upgrade Society een tool in handen die dit kan organiseren voor hun groep professionals. Niet langer alleen kiezen uit dezelfde 50 mensen die je al kent voor een projectteam of innovatie traject. Iedereen die een profiel heeft wordt gematched op het betreffende initiatief met bijbehorende doelstellingen. Want de groep mensen die je kent is altijd kleiner dan de groep die je niet kent.

The Upgrade Society zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek binnen multi- en interdisciplinaire teams.

The Upgrade Society creëert meer autonomie voor professionals, draagt bij aan ontwikkel doelstellingen en creëert tijdelijke coalities binnen de organisaties. Geen organisatie is te klein of te groot, de scope om professionals te betrekken bij initiatieven is oneindig. Zo kan een ecosysteem van bedrijven bijvoorbeeld een omgeving creëren waar kennis wordt gedeeld en waar samen aan innovaties wordt gewerkt.

Benieuwd wat The Upgrade Society bij kan dragen aan uw organisatie? Bel met Rolf van Haren +31627572429 of kijk op www.theupgradesociety.com

Deel op social media: